VI HJÄLPER DIG TILL ETT RENT & FINT HEM

Vill du få tid över till annat? Vi kan hjälpa dig! SAAND är ett tryggt alternativ och vi ser till att din hemstädning blir av, eller kanske trädgårdsarbetet eller fönsterputsen.

 

Att komma hem till ett nystädat hem som doftar rent och fräscht är en underbar vardagslyx som allt fler väljer att unna sig.

 

Med stolthet gör vi livet lite enklare och smidigare för människor. Vi tummar aldrig på kvalitén och strävar efter att ge dig den lilla extra lyxen i vardagen.

 

Genom skatteavdraget är det idag förmånligt att anlita en seriös firma för hushållsnära tjänster. När du väljer SAAND får du en trygg service av kompetent personal. Vi är mycket måna om våra medarbetare, har en låg omsättning av personalen och har självklart kollektivavtal.

 

Vi gör ett hembesök där vi tillsammans går igenom vad du vill ha hjälp med och hur ofta. Hembesöket är självklart kostnadsfritt. Därefter får du ett prisförslag.

 

När du har bestämt dig bokar vi en tid för en provstädning, och då ser vi exakt tidsåtgång och du kan känna efter om det är mer/mindre hjälp du vill ha. Vad du än väljer och i vilken omfattning vi hjälper dig, ser vi alltid till att du blir nöjd.

 

Vi finns  i Linköping, Örebro, Västervik och Motala.