Startsida

Personlig AssistansDitt liv. Det handlar om hur du vill att din vardag ska se ut om du själv får välja. Vad vill du göra? Vad drömmer du om och vad vill du uppnå?

Vi vet att med rätt förutsättningar kan du lyckas med det du vill.

Din personliga assistents uppgift är att se till att du får ut det mesta av livet, varje dag! Assistenten blir kanske dina armar och ben eller kanske ditt stöd i kommunikationen.


Läs mer här

Ledsagning

 

SAAND erbjuder ledsagare för att du som har en funktionsnedsättning ska få större möjlighet att komma ut i samhället. Vi vill att du ska kunna delta i fritids- och kulturaktiviteter, besöka vänner eller bara ta en promenad.


Läs mer om vår tjänst ledsagning här

Hemtjänst som gör skillnad!SAAND service & omsorg AB hjälper dig med personligt utformade insatser. Vi vill skapa trygghet för dig som är i behov av hemtjänst. Detta skapar vi genom kontinuitet och hög kvalitet på de tjänster vi utför.

När du valt oss får du en samordnare som kontaktar dig inom några dagar. Tillsammans utformar ni hjälpinsatsen utifrån ditt beslut från kommunen och utifrån dina behov. Samordnaren är den person som du kan vända dig till med eventuella frågor och funderingar runt din hemtjänst.

SAAND ser gärna ett gott samarbete med dina anhöriga, under förutsättning att du själv vill det.


Läs mer om hemtjänst här

Hushållsnära tjänsterVill du få tid över till annat? Vi kan hjälpa dig! SAAND är ett tryggt alternativ och vi ser till att din hemstädning blir av, eller kanske trädgårdsarbetet eller fönsterputsen.

Att komma hem till ett nystädat hem som doftar rent och fräscht är en underbar vardagslyx som allt fler väljer att unna sig. Med stolthet gör vi livet lite enklare och smidigare för människor. Vi tummar aldrig på kvalitén och strävar efter att ge dig den lilla extra lyxen i vardagen.

Genom skatteavdraget är det idag förmånligt att anlita en seriös firma för hushållsnära tjänster. När du väljer SAAND får du en trygg service av kompetent personal. Vi är mycket måna om våra medarbetare, har en låg omsättning av personalen och har självklart kollektivavtal.


Läs mer om hushållsnära tjänster här