Barnkär Personlig Assistent – Ansvar och Glädje i Fokus – Jönköping

SAAND hemtjänst och personlig assistans

Vill Du arbeta i företaget med det stora hjärtat? Sätter Du människan och kvaliteten i centrum? Då är Du välkommen till oss på SAAND Service & Omsorg AB!

SAAND Service & Omsorg är verksamma inom hemtjänst, personlig assistans, ledsagning samt hushållsnära tjänster. Vi har idag kontor i Linköping, Botkyrka, Eskilstuna, Västervik, Köping och Örebro med huvudkontoret i Linköping.

**********************

Varför Bli En Del av Vårt Team: Välkommen till en möjlighet som erbjuder mer än bara ett jobb. Som personlig assistent för en livlig och lekfull 11-åring öppnas dörren till en värld av fördelar och meningsfullhet:

Skapa Minnen och Sprid Glädje: Att vara delaktig i en ung persons vardag är en sällsynt möjlighet. Du kommer inte bara skapa ovärderliga minnen för kille, utan även för dig själv. Ditt engagemang och barnasinne kommer att sätta leenden på både hans och ditt eget ansikte.

Utveckla Kreativiteten: Som personlig assistent är din påhittighet och initiativförmåga högt värderad. Du kommer vara källan till spännande och lärorika aktiviteter. Genom att stimulera hans fantasi och nyfikenhet, kan du forma en positiv inverkan på hans framtid.

Lyhördhet och Ansvar: Din förmåga att lyssna och anpassa dig till hans behov kommer att göra en enorm skillnad. Genom att axla ett stort ansvar och vara den stödjande handen, blir du en pålitlig förebild i hans liv.

Växa i Erfarenhet: Tjänsten innebär kvalificerade omvårdnadsinsatser, vilket ger dig möjlighet att utvecklas som individ och vårdgivare. De erfarna assistenterna kommer att dela sin kunskap och hjälpa dig skapa en trygg omvårdnadsmiljö.

Anpassning efter Dina Behov: Vi förstår vikten av balans i livet. Därför erbjuder vi flexibla arbetstider, så du kan kombinera arbete med andra åtaganden. Din komfort och välbefinnande är vårt fokus.

En Gemenskap som Familj: Du kommer att vara en del av ett samhörigt team där stöttning och samarbete är kärnan. Tillsammans skapar vi en positiv arbetsmiljö där varje individ spelar en viktig roll.

Långsiktigt Perspektiv: Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt dedikerade team och erbjuda en meningsfull karriär. Om du delar vårt intresse för långsiktighet och engagemang, så är detta rätt steg för dig.

Du har god fysik och är icke rökare

Dina arbetstider (med möjlighet till justering)

Tjänst dagtid:

06.45-16.00 (vardag) alt 08.00-16.00 (helg)

Kväll – 16.00-21.00

Tjänst natt:

21.00-06.45 (vardag) alt 21.00-08.00 (helg)

Ansök nu och bli en betydelsefull del av vårt team!

Vi ser fram emot din ansökan och att tillsammans göra en positiv påverkan på kille och hans värld. 

Observera att vid anställning till barn under 18 år krävs utdrag ur polisens belastningsregister. Om du är intresserad av denna tjänst bör du därför omgående begära ett sådant: http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/

Blanketten heter “BEGÄRAN OM UTDRAG ur belastningsregistret – Personal som utför vissa insatser åt barn med funktionshinder”.

Skicka din ansökan felica@saand.se med personligt brev och cv.
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *