Företaget med det stora hjärtat!

SAAND Service & Omsorg grundades 2015 av Andreas Sandberg med målet att bli ett företag inom omsorg vars personal alltid arbetar med hjärtat och alltid ger det lilla extra till uppdragsgivaren. Ett motto som gett gott resultat och gör att företaget växer hela tiden.

-Jag arbetade under den tiden som personlig assistent och upplevde att mycket skulle kunna göras bättre, men jag hade inte så stor möjlighet att påverka min och mina ”brukares” situationer, berättar Andreas. Då valde jag att tillsammans med min mor starta upp SAAND, vi ville göra skillnad för individerna.

Till en början var det personlig assistans som gällde men efter ett tag märkte Andreas att det behövdes fler ben att stå på för företaget och han startade upp hemtjänst.

SAAND är idag väletablerat inom hemtjänst, personlig assistans och hushållsnära tjänster och med många fina vitsord.

Personlig assistans växer

Inom assistansen ansluter fler och fler uppdragsgivare till SAAND och drygt 75 assistansberättigade har valt SAAND som sin utförare av assistans.
-En fantastisk tillväxttakt som medfört att vi stärkt upp kontoret med fler uppdragsansvariga, säger Andreas. Allt för att kunna bibehålla kvalitet, närhet och tillgänglighet för dem och deras assistenter.

Mest glädjande upplever han det är att företagets befintliga uppdragsgivare och personal talar gott om bolaget som utförare och arbetsgivare, något som ger ringar på vattnet och är den bästa marknadsföring man kan få.

Höga betyg i Socialstyrelsens enkät kring hemtjänst

Under tidig höst 2020 gjorde Socialstyrelsen en enkät bland alla hemtjänstberättigade i Sverige. En enkät som visade att SAANDs hemtjänstpersonal gör ett fantastiskt arbete och bolaget landade högt över genomsnittet för utförare (både kommunala och privata) när det gällde bemötande, önskemål om hur hjälpen ska utföras och att personalen tar sig tid till att utföra insatserna. 100% nöjdhet. Wow!

-Dessa betyg värmer mig massor och visar hur SAANDs personal arbetar med ett hjärta och kvalitet för uppdragsgivarna, berättar Andreas. Det är ju dessa områden som verkligen betyder något för gemene man, eller hur?

SAAND finns i stora delar av mellansverige

Sedan starten har bolaget expanderat och idag bedriver man assistans på många orter och har kontor i Botkyrka, Eskilstuna, Karlstad, Köping, Linköping, Västervik och Örebro med huvudkontoret på Platensgatan 25 i Linköping.
Hemtjänst bedrivs dag i Botkyrka kommun och i Västerviks kommun.

Tillsammans är vi fantastiska

Avslutningsvis vill Andreas Sandberg tacka alla uppdragsgivare och all härlig personal för det arbete och engagemang som finns inom SAAND
-Tillsammans är vi fantastiska!