Saand söker personal

Vill Du arbeta i företaget med det stora hjärtat? Sätter Du människan och kvaliteten i centrum? Då är Du välkommen till oss på SAAND Service & Omsorg AB!

SAAND Service & Omsorg AB är verksamma inom hemtjänst, personlig assistans, ledsagning samt hushållsnära tjänster. Vi har idag kontor i Linköping, Västervik, Loftahammar, Karlstad och Örebro med huvudkontoret i Linköping.

**********************

Till vår uppdragsgivare i Eskilstuna, en rörelsehindrad man söker vi dig som tycker om att arbeta med människor.

Vi söker dig som ser arbetat som personlig assistent som något långvarigt och vill hitta en arbetsplats att stanna på.

Du ska gärna vara självgående. Kunna läsa av situationer och van att arbeta strukturerat efter eget initiativ och du bör inte ha några fysiska problem, då manuella förflyttningar förekommer. Vi ser gärna att du är social, ansvarstagande och flexibel då varierade arbetstider förekommer om dag/kväll/natt och varannan helg.

Har du tidigare erfarenheter från arbete inom vården är det positivt, men absolut inget krav. Hos oss får du möjlighet att lära dig allt och det allra viktigaste är personkemin mellan dig och uppdragsgivaren.

Hos oss är körkort ett krav då uppdragsgivaren har tillgång till egen bil för att transportera sig till och från jobb mm. Vi tillämpar kollektivavtal och arbetar för Saand Service och Omsorg.

Varmt välkommen med din ansökan via e-post arbete@saand.se, ange Eskilstuna som referens

Pia Medborg
Uppdragsansvarig
013-4956744