Den första kontakten

Du som har ett beslut som berättigar dig personlig assistans från Försäkringskassan eller din kommun är du varmt välkommen att kontakta oss via ett mail, telefonsamtal eller besöka något av vårt kontor i Linköping, Botkyrka, Eskilstuna, Järfälla, Södertälje, Värmdö, Västervik eller Örebro för att få lite kort information om hur vi på SAAND arbetar med vår assistans.

Saknar Du beslut för personlig assistans men har ett varaktigt funktionshinder och behöver hjälp med att göra en ansökan – då är du välkommen att träffa oss och vi kan vara behjälpliga med stöd och råd.

Vi träffas

Efter första kontakten bestämmer vi en tid och plats för ett personligt och förutsättningslöst möte där vi informerar om hur SAAND arbetar och hur vi tillsammans kan hjälpa dig att få en personlig assistans som passar dig och dina behov. Det är också viktigt att du får berätta om dina förväntningar på oss som assistansbolag.

Självklart är alla våra samtal belagda med tystnadsplikt.

Fundera hemma i lugn och ro

Efter vårt personliga möte eller samtal har du förmodligen en del att fundera på. Av erfarenhet vet vi att man i detta läge i lugn och ro vill diskutera frågan med närstående. Under tiden är du välkommen att kontakta oss när som helst när det uppstår fler frågor, låt det ta den tid du behöver.

Avtal skrivs

När du beslutat dig för att välja SAAND som assistansanordnare, eller att ge oss i uppdrag att för din räkning ansöka om personlig assistans skriver vi ett avtal som reglerar våra överenskommelser.
Vi tar hand om all pappershantering kring ditt val av assistansanordnare för att underlätta för dig.
Alla våra tjänster med ansökningar mm är kostnadsfria.

Frågor

Du är alltid välkommen att ställa frågor till oss!

Vi finns här för dig!

ANDREAS SANDBERG
VD

andreas.sandberg@saand.se
010-155 03 00 (vxl)
073-998 18 20

MATTIAS KARLSSON
Verksamhetsutvecklare

mattias.karlsson@saand.se
010-155 03 00 (vxl)
070-641 90 20

AKO ABDULLA
Informatör

ako.abdulla@saand.se
010-155 03 00 (vxl)
072-014 40 01

* För dig som behöver extra språkstöd kring assistans så talar Ako utöver svenska även arabiska, kurdiska och persiska