SAAND Personlig assistans
– ett sunt val!

Om Du har en omfattande funktionsnedsättning och inte själv klarar Din vardag kan Du ha rätt till personlig assistans. Att ha personlig assistans innebär att Du har en eller flera assistenter som hjälper Dig med saker Du själv inte klarar av på grund av din funktionsnedsättning. Syftet är att Du ska leva ett så självständigt liv som möjligt, på Dina villkor!

Har du frågor eller funderingar om hur vi kan hjälpa dig med din assistans, hemtjänst eller ledsagning?

Du når oss via telefon eller mail på “knapparna” nedan.

En sund assistans

Vårt mål är att du som uppdragsgivare ska må bra och kunna leva ett aktivt liv! En del av att må bra är att ta hand om sig själv och sin hälsa i form av kost, träning men även att ha ett socialt nätverk.

Vi på SAAND har därför valt en inriktning där du som uppdragsgivare erbjuds gruppträningar som sittgympa, yoga mm och danskvällar men även möjlighet till att utföra egenträning med dina assistenter. Dessutom har vi ett nära samarbete med olika idrottsförening och andra föreningar inom funktionshindersrörelsen. SAAND är stolta sponsorer för såväl bordtennis, racerunning som rullstolsrugby.

Tillsammans med din assistent erbjuder vi roliga och enkla matlagningskurser på vissa orter. Hur ska man laga mat som är god men även nyttig när man lever ett mer stillasittande liv? Mycket uppskattat bland våra uppdragsgivare!

Vi finns här för dig!

ANDREAS SANDBERG
VD

andreas.sandberg@saand.se
010-155 03 00 (vxl)

MATTIAS KARLSSON
Verksamhetsutvecklare

mattias.karlsson@saand.se
010-155 03 00 (vxl)

AKO ABDULLA
Informatör

ako.abdulla@saand.se
010-155 03 00 (vxl)
072-014 40 01

För dig som behöver extra språkstöd och har frågor kring assistans så talar Ako utöver svenska även arabiska, kurdiska och persiska.

SAAND Service & Omsorg AB bedriver assistansverksamhet med tillstånd från IVO, Inspektionen för Vård och Omsorg och har kollektivavtal via Almega Vårdföretagarna.

VARMT VÄLKOMMEN TILL SAAND!