Framgångar i Bahrain för Maria

Maria Bjurström är världsstjärnan som lever med personlig assistans. Med hjälp av sina assistenter kan hon resa världen rund och tävla i boccia. Nu senast har hon varit i Bahrain och skickat en hälsning.

 

“Igår började lagtävlingen och då hade vi Hong Kong och Australien i vår grupp.

Första matchen var mot Hong Kong och Christoffer och jag spelade vårt bästa lagspel någonsin, dock hade vi svårt. Vi låg under med 4-0 inför det sista utkastet, men då spelade Hong Kong bort sig så vi kunde lägga in boll efter boll. Det var så nära att vi tog 4 bollar, men som vanligt den här tävlingen hade vi inte millimetern på vår sida så vi tog bara tre så Hong Kong vann.

Vi spelade jättebra, jag undrar bara hur matchen hade slutat om domaren hade fattat lite snabbare i en situation då jag begärde mätning. I andra utkastet hade jag en boll kvar och då begärde jag mätning för att se vad jag skulle göra, men tydligen fattade inte domaren det. Jag tänkte att när han mätte kunde jag göra iordning rännan så kunde jag bara skjuta iväg bollen när han hade mätt, men inget hände och då rann tiden ut. Lite tråkigt, men sånt är livet och Hong Kong ligger faktiskt 1a i världen så Christoffer och jag gjorde en fantastisk match.

Matchen mot Australien var inte lika bra som mot Hong Kong. Lite dragit i golvet, men det drog även för Australien så det var lika. Vi förlorade och gick inte vidare. Men sen kom både Hong Kong och Australien till final så återigen hade vi en väldigt tuff grupp. Lite stolpe ut den här tävlingen även om jag spelade mitt livs boccia.

Jag har aldrig spelat såhär bra 🙂 Bara tråkigt att jag alltid ska hamna i den tuffaste gruppen med de svåraste motståndarna. Koreanskan som jag spelade mot kom 2a på hela tävlingen och henne förlorade jag bara med 5-3 mot. Även om resultatet inte gick min väg spelade jag mitt livs boccia och kan vara med och kriga mot de bästa i världen. Det har gett mig rejält självförtroende att jag faktiskt kan 🙂 Perfekt till VM om några veckor 🙂 Imorgon åker vi hem och då blir det några dagars ledigt innan slutförberedelserna till VM i Rio börjar 🙂🙂 Tack alla underbara människor som hejar och stöttar mig på hemmaplan ♥️♥️ Det betyder allt och jag blir lite tårögd när jag får så gulliga pepp-meddelande ♥️ Det betyder allt ♥️ Mot nästa mål 🙂🙂

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *