Hushållsnära tjänster

Vill du få tid över till annat? Vi kan hjälpa dig! SAAND är ett tryggt alternativ och vi ser till att din hemstädning blir av, eller kanske trädgårdsarbetet eller fönsterputsen.

Att komma hem till ett nystädat hem som doftar rent och fräscht är en underbar vardagslyx som allt fler väljer att unna sig. Med stolthet gör vi livet lite enklare och smidigare för människor. Vi tummar aldrig på kvalitén och strävar efter att ge dig den lilla extra lyxen i vardagen.

Genom skatteavdraget är det idag förmånligt att anlita en seriös firma för hushållsnära tjänster. När du väljer SAAND får du en trygg service av kompetent personal. Vi är mycket måna om våra medarbetare, har en låg omsättning av personalen och har självklart kollektivavtal.

 

Vi gör ett hembesök där vi tillsammans går igenom vad du vill ha hjälp med och hur ofta. Hembesöket är självklart kostnadsfritt. Därefter får du ett prisförslag.

 

När du har bestämt dig bokar vi en tid för en provstädning, och då ser vi exakt tidsåtgång och du kan känna efter om det är mer/mindre hjälp du vill ha. Vad du än väljer och i vilken omfattning vi hjälper dig, ser vi alltid till att du blir nöjd.

 

Vi finns  i Linköping, Västervik och Motala.

 

Välkommen med din förfrågan!

 


 

Priser

 • Hemstäd (veckostäd)
  450 kr/timme före skatteavdrag (225 kr/timme efter avdrag)
 • Fönsterputs
  450 kr/timme före skatteavdrag (225 kr/timme efter avdrag)
 • Städ inför/efter exempelvis kalas
  450 kr/timme före skatteavdrag (225 kr/timme efter avdrag)
 • Flyttstäd/Dödsbostäd
  -25 kvm 1 950 kr    975 kr
  26-50 kvm 2 750 kr 1 375 kr
  51 – 75 kvm 2 950 kr 1 475 kr
  76 – 100 kvm 3 350 kr 1 675 kr
  101 – uppåt 40 kr/kvm 20 kr
  efter skattereduktion

  I våra priser ingår material som trasor, moppar och rengöringsmedel. Dammsugare ombesörjes av kund. Tänk på att priserna är netto efter skattereduktionen (inkl.RUT).

  Bor du mer än 1 mil utanför centralorten tillkommer inställelseavgift 30 kr per mil.