Fint! Alexandra arbetar verkligen med hjärtat

I förra veckan delade SAANDs medarbetare Alexandra Schulz ett fint inlägg inlägg på Facebook.Jag arbetar på SAAND Service & Omsorg AB på Värmdö och arbetar nu hos en uppdragsgivare som har det väldigt dåligt ställt och inga anhöriga eller vänner som hen kan fira jul med..(förutom oss som kommer på besök såklart) Då kom tanken upp att jag vill se till så våra ensamma äldre också får något fint på julafton. Tyvärr räcker ju inte min ekonomi till att ge alla dessa underbara tanter och farbröder julklappar så då tänkte jag göra en insamling till våra äldre.

-Jag var hemma hos en av våra äldre hemtjänsttagare här i Värmdö och frågade vad denne skulle göra i jul. Han svarade att han skulle vara hemma, berättar Alexandra. Han hade inga anhöriga att fira med.

-Då kom tanken upp att jag vill se till så våra ensamma äldre också får något fint på julafton. Tyvärr räcker inte min ekonomi till att ge alla dessa underbara tanter och farbröder här i Värmdö julklappar och julmat så då tänkte jag göra en insamling till våra äldre.

Sagt och gjort. Ett facebookinlägg delades och Alexandra fick fin respons och insamlingen har redan på några dagar inbringat drygt 10.000 kr!

Alexandra kommer sedan att redovisa allt såsom kvitton och julklappar.
-Vi på SAAND pratar om att vi alltid ska jobba med hjärta och det Alexandra gör är verkligen fint, fantastiskt!

Alexandra Schulz

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *