Vill Du arbeta i företaget med det stora hjärtat? Sätter Du människan och kvaliteten i centrum? Då är Du välkommen till oss på SAAND Service & Omsorg AB!

SAAND Service & Omsorg är verksamma inom hemtjänst, personlig assistans, ledsagning samt hushållsnära tjänster. Vi har idag kontor i Linköping, Västervik, Loftahammar, Karlstad och Örebro med huvudkontoret i Linköping.

Som personlig assistent har du ett variationsrikt arbete där dagen kan innefatta allt från vardagliga sysslor, omsorg eller att följa med på nöjen och evenemang.

Du som söker ser långsiktigt på din anställning, trivs med ansvar och ser uppdragsgivarens bästa som en självklarhet!

Vi söker just nu assistenter till följande platsannonser på Platsbanken

Nyss avslutade vi Kick Off med vårt fantastiska team runt personlig assistans!
Vilket gäng det blivit, och wow vad mycket erfarenheter och kunskap det besitts från assistans det finns i denna grupp!
Många viktiga frågor lyftes som exempelvis “barnkonventionen och LSS”, värdegrund, kvalitet och styrkor/utmaning inom SAAND.
Vi gör det tillsammans!
Fr v: Uffe, Patrik, Kicki, Mattias, Pia, Johan, Tuija,
Andreas, Matilda
Patrik Stringborn
Idag har vi haft äran att hälsa Patrik Stringborn varmt välkommen till teamet kring SAAND Personlig Assistans!
Patrik har under drygt 10 år arbetat som kommunikatör/informatör inom assistansen, en roll som han kommer ha även på SAAND.
– Jag är jätteglad att ha fått chansen att bli en del av det fantastiska teamet på SAAND, säger Patrik. Jag har med mig många erfarenheter från mina år inom assistansen och hoppas att jag kommer kunna bidra med dem till SAANDs resa inom personlig assistans.
Du når Patrik via mail patrik.stringborn@saand.se eller telefon 0733-88 95 00 eller träffar honom på kontoret i Linköping.
Återigen, varmt välkommen Patrik!
Idag är Andreas Sandberg och Pia Medborg på Karlstadkontoret och hälsar på Johan Ahlm som är uppdragsansvarig i Värmlandregionen för att prata utveckling.
Vill du veta mer SAAND Personlig Assistans? Kontakta gärna Johan på 010-155 03 00 eller via e-post Johan.ahlm@saand.se
Johan Ahlm personlig assistans
Johan hälsar dig välkommen!

Jag söker i första hand vikarier, en fördel är om du bor inom gränsen för Östgötapendeln, då jag bor endast 5 minuter från stationen.

Arbetsuppgifterna består i att, i mitt hem, vara behjälplig i vardagen och alla de arbetsuppgifter som förekommer i ett hem.

Arbetet innebär en del hälso- och sjukvårdsuppgifter efter instruktioner.

Som personlig assistent hjälper du mig att få en så bra livskvalitet som möjligt och ger stöd som möjliggör för mig att leva ett så självständigt liv som möjligt. För att kunna ge mig en bra vardag behöver du som person ha ett gott bemötande, en positiv människosyn och se lösningar istället för problem.

Rollen som personlig assistent kräver inlevelseförmåga och lyhördhet för att god kommunikation mellan dig, mig och Teamet ska fungera.

Du måste kunna se och förstå mina behov ge medicin.

Du bör även vara en engagerad, ordningsam, ansvarsfull och pålitlig person, och förstå vikten av att vara professionell i din yrkesroll

Hos mig arbetar man i ett team med ansvarsområden och tydliga mål.

Jag ser helst att du arbetat inom vården tidigare och då gärna med personer med liknande funktionshinder eller gärna utbildning inom vård och omsorg, eller annan utbildning som jag finner likvärdig. Det är en trygghet för oss båda.

Naturligtvis är det dina personliga egenskaper och kemin som är viktigast och att du är en person som vill hjälpa andra människor, vilket är en förutsättning för att lyckas i ditt arbete.

Hos mig arbetar man dygn med sovande jour, man arbetar själv.  Viktigt att veta är att jag sköter min assistans själv, jag kommer vara din arbetsledare.

Jag är icke rökare (men accepterar att mina assistenter röker).

Jag har 2 katter, som även de behöver skötas.

Svar sker med personligt brev, din ålder ska vara mellan 25 och 50, helst med foto.

Ofullständiga svar bearbetas tyvärr inte

************

SAAND fokuserar på att våra uppdragsgivare ska må bra och lägger därför ett stort värde i att du som assistent ska trivas på jobbet – trivs du, trivs uppdragsgivaren!

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan via e-post arbete@saand.se

Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent till vår nya uppdragsgivare i Mjölby, en kille i 25-års åldern. Till att börja med vikariat men med chans till förlängning.

Som personlig assistent har du ett variationsrikt arbete där dagen kan innefatta allt från vardagliga sysslor, omsorg till att följa med på nöjen, evenemang och promenader.

Arbetet innebär att du som assistent ska stödja och motivera uppdragsgivaren genom dagen. Uppdragsgivaren är rullstolsburen och behöver hjälp med allt i sin vardag.

Uppdragsgivaren är en kille som gillar promenader, musik med mera. Uppdragsgivaren är en kille som vill vara i fokus. Han bor i en egen lägenhet centralt i Mjölby. Uppdragsgivaren har assistans dygnet runt samt dubbelbemanning med vissa timmar per dag.

Som person behöver du vara en positiv, lyhörd, humoristisk och ordningsam.

Du bör ha erfarenhet av personlig assistans eller omsorgsarbete.

Viktigt att du talar mycket bra svenska.

Utdrag från belastningsregistret är ett krav.

************

SAAND fokuserar på att våra uppdragsgivare ska må bra och lägger därför ett stort värde i att du som assistent ska trivas på jobbet – trivs du, trivs uppdragsgivaren!

Varmt välkommen med personligt brev och cv till arbete@saand.se !

Rikard Molin sponsring assistans

SAAND förlänger sponsoravtalet med pingisspelaren Rikard Molin.

-Rikard är en mycket träningsflitig och ambitiös kille som hela tiden strävar efter att utvecklas som spelare. Han passar perfekt in i vår ambition att arbeta med folkhälsa bland funktionshindrade, berättar SAANDs VD Andreas Sandberg.

Vill du veta mer om satsningen på folkhälsa? Tveka inte att höra av dig till oss, mattias.karlsson@saand.se eller 070-641 90 20.

Ulf Granberg SAAND Personlig assistans
När SAAND personlig assistans växer har vi glädjen att hälsa Ulf Granberg varmt välkommen till SAANDs kontor i Linköping.
Uffe kommer att vara uppdragsansvarig, med allt från scheman och vikarietillsättning till anställningar och personalfrågor. Så det blir med honom många av er kommer att ha kontakt.
-Det känns jättekul att få komma till ett företag som växer och som står för mina värderingar med uppdragsgivare och personal i centrum, säger Uffe. Jag har arbetat som uppdragsansvarig i drygt 15 år och har med mig många erfarenheter och lärdomar som jag hoppas kunna bidra med.
Du når Uffe via mail ulf.granberg@saand.se eller telefon 072-384 89 05.
SAAND

“Hej och välkommen till SAAND Service och Omsorg. Tryck 1 för personlig assistans, tryck 2 för hemtjänst…”

Vi har nu bytt växel och har nytt telefonnummer. Dessutom har vår personal fått fasta direktnummer som du kan se här 

Varmt välkommen att kontakta oss!