Omorganisation inom personliga assistansen

SAAND personlig assistans har växer och bolaget är uppe i drygt 100 uppdragsgivare och cirka 500 assistenter.

-Det är verkligen kul att så många assistansberättigade vänder sig till oss och vill ha oss som sin assistansanordnare, säger SAANDs VD Andreas Sandberg. Och för att bibehålla kvaliteten stärker vi upp organisationen.

Andreas är VD för hela bolaget med hemtjänst, assistans, ledsagning och viss del a RUT-tjänster och har varit verksamhetschef för personliga assistansen.
-Nu när bolaget växer är det svårt för mig att hinna med alla delar och därför omorganiserar vi framförallt personliga assistansen.

Nyheter på kontoren
Pia Medborg blir ny som biträdande verksamhetschef till Andreas och är den som har ett övergripande ansvar.  Under sig kommer Pia ha tre regionchefer som tillsammans med uppdragscheferna leder arbetet på kontoren i Linköping, Oskarshamn, Örebro och Järfälla.

Pia Medborg

Pia, ny som biträdande verksamhetschef

-Under våren har vi knutit en regionchef och 3 uppdragschefer samt Amanda Starräng som kommer arbeta med Hr- och lönefrågor, berättar Pia Medborg. Fatima Karimzehi som sitter i Järfälla började tidigare i våras och nu på tisdag den 2 maj hälsar vi Ada Pasic, My Treml och Mia Johansson välkomna.

Kvar som tidigare är lönekontor, marknadsavdelning och kvalitetsutveckling som utgår från Linköping.

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *