Saand söker personal

Jag söker i första hand vikarier, en fördel är om du bor inom gränsen för Östgötapendeln, då jag bor endast 5 minuter från stationen.

Arbetsuppgifterna består i att, i mitt hem, vara behjälplig i vardagen och alla de arbetsuppgifter som förekommer i ett hem.

Arbetet innebär en del hälso- och sjukvårdsuppgifter efter instruktioner.

Som personlig assistent hjälper du mig att få en så bra livskvalitet som möjligt och ger stöd som möjliggör för mig att leva ett så självständigt liv som möjligt. För att kunna ge mig en bra vardag behöver du som person ha ett gott bemötande, en positiv människosyn och se lösningar istället för problem.

Rollen som personlig assistent kräver inlevelseförmåga och lyhördhet för att god kommunikation mellan dig, mig och Teamet ska fungera.

Du måste kunna se och förstå mina behov ge medicin.

Du bör även vara en engagerad, ordningsam, ansvarsfull och pålitlig person, och förstå vikten av att vara professionell i din yrkesroll

Hos mig arbetar man i ett team med ansvarsområden och tydliga mål.

Jag ser helst att du arbetat inom vården tidigare och då gärna med personer med liknande funktionshinder eller gärna utbildning inom vård och omsorg, eller annan utbildning som jag finner likvärdig. Det är en trygghet för oss båda.

Naturligtvis är det dina personliga egenskaper och kemin som är viktigast och att du är en person som vill hjälpa andra människor, vilket är en förutsättning för att lyckas i ditt arbete.

Hos mig arbetar man dygn med sovande jour, man arbetar själv.  Viktigt att veta är att jag sköter min assistans själv, jag kommer vara din arbetsledare.

Jag är icke rökare (men accepterar att mina assistenter röker).

Jag har 2 katter, som även de behöver skötas.

Svar sker med personligt brev, din ålder ska vara mellan 25 och 50, helst med foto.

Ofullständiga svar bearbetas tyvärr inte

************

SAAND fokuserar på att våra uppdragsgivare ska må bra och lägger därför ett stort värde i att du som assistent ska trivas på jobbet – trivs du, trivs uppdragsgivaren!

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan via e-post arbete@saand.se