Personlig assistent till flicka, deltid (vardagar) – Linköping

SAAND hemtjänst och personlig assistans

Vi söker dig som vill arbeta som personlig assistent (måndag till fredag) till en av våra uppdragsgivare, en 15-årig tjej med omfattande stödbehov.

Uppdragsgivaren är en pigg och aktiv tjej som är mycket social och kommunicerar flitigt med sin omgivning. Hon tycker om att upptäcka och titta på saker genom bland annat promenader i närmiljön. Hon är nyfiken och rörlig och tar sig fram med hjälp av rullstol eller genom att krypa. Hon kommunicerar med hjälp av ljud, gester och egna tecken.

Flickans funktionsnedsättning innebär bland annat en intellektuell funktionsnedsättning och svårbehandlad epilepsi. Arbetsuppgifterna är varierande och styrs helt av uppdragsgivarens stödbehov under dagen. Arbetet är av en mycket omvårdande och övervakande karaktär.

Som assistent måste du vara lugn och trygg. Du måste vara ytterst noggrann och ha lätt för att ta till dig instruktioner då arbetet innebär många olika moment och rutiner. Du ska förstå, tala och skriva svenska utan anmärkning. Du behöver även ha erfarenhet från tidigare arbete inom omsorgen och det är starkt meriterande om du har arbetat med barn. Det är av största vikt att du som söker ser långsiktigt på en eventuell anställning.

Arbetet är förlagt till flickans hem. Det innebär att assistent och vårdnadshavare behöver ha ett tätt och välfungerande samarbete och en mycket god kommunikation sinsemellan.

Tjänstgöringsgraden är på ca 20-23 timmar per vecka och förlagd måndag-fredag. Arbetstiderna kommer att variera något men är förlagda eftermiddagar/tidig kväll. Det är önskvärt att du dessutom kan arbeta extra vid kollegors frånvaro.

Före erbjudande av anställning ska ett utdrag från polisens belastningsregister uppvisas.

Varmt välkommen med din ansökan och till oss på SAAND!

Skicka personligt brev och cv till matilda.palmqvist@saand.se