Saand söker personal

Vill du ha ett meningsfullt arbete där du varje dag bidrar till att uppdragsgivaren kan leva ett så bra liv som möjligt?

Vi arbetar i ett team åt en en kvinna med funktionsnedsättning, vi behöver nu förstärka teamet med ytterligare assistenter. I första hand vikarier med behovsanställning.

Personlig assistans inom funktionshinderområdet arbetar med att ge stöd i vardagen åt personer som har en funktionsnedsättning.

Här jobbar de i personliga assistenterna i ett team, med tydliga mål, uppgifter och ansvar. Uppdragsgivare är även din arbetsledare och ansvarar för de dagliga arbetet.

Man arbetar mestadels självständigt med uppdragsgivare men har alltid stöd av de andra i Team- Björk.

I ditt arbete som personlig assistent ingår att ge stöd i personlig omvårdnad, alla vardagliga sysslor i hemmet såsom städning och tvätt. Stöd i den psykosociala vardagen är också av yttersta vikt.

Uppdragsgivaren är mestadels sängliggande och har därigenom ett omfattande behov.

Du jobbar i princip alltid självständigt ett dygn i taget ( sovande jour) . Du träffar andra i ditt Team regelbundet för att tillsammans diskutera, utveckla och följa upp verksamheten.

Som personlig assistent har du en möjlighet att lära känna en person och tillsammans göra varje dag meningsfull och unik. Samspelet med uppdragsgivaren är centralt i ditt arbete och kommunikation är ditt främsta arbetsredskap.

Det är även viktigt att bemöta kollegor i teamet med respekt och arbeta enligt fastställda rutiner och ansvarsområden. Teamet är en förutsättning för att uppdragsgivare får leva ett berikat och tryggt liv. Trygghet, Stabilitet, Förståelse och Transparens är några av våra värdegrunder.

Uppdragsgivarens intressen är inredning, god mat, följa serier, poddar och lyssna på böcker. Uppdragsgivaren är driven, nyfiken, empatisk och har tydliga mål och åsikter. Uppdragsgivaren uppskattar humor och stimulans i form av diskussioner. Viktigt att markera är att kvinnan är fysiskt funktionsnedsatt.

Vi söker dig som har ett intresse för att arbeta med personlig assistans och tidigare erfarenhet är en stor fördel. Liknande intressen är en önskan. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Ingen dag är den andra lik och därför behöver du vara följsam och flexibel

Såväl kvinnor som män är välkomna att söka tjänsten.

Det är viktigt att du har ett professionellt förhållningssätt som innebär att du ger ett gott bemötande samt har en vilja att tillgodogöra dig kunskap om och förståelse för uppdragsgivarens behov, förutsättningar och önskemål.

Då uppdragsgivaren har 2 katter, ingår även skötsel av dem.

Du skall naturligtvis vara fullt frisk och stabil. Självklart är att du inte lider av allergier.

Då även kommunikation och dokumentation är viktiga delar i ditt arbete ska du behärska svenska i tal och skrift. Uppdragsgivarens sjukdomsförlopp kan medföra medvetslöshet Du måst då kunna föra hennes talan.

Med hänsyn till arbetstiderna ser vi helst att du inte har småbarn.

Tunga lyft förekommer ej men tyngre förflyttningsmoment kan förekomma.

Vi ser helst att du är mellan 30-50 år och har erfarenhet sedan tidigare.

Arbetsplatsen ligger i Boxholm, endast 5 minuter från pendeln!

Svar sker med personligt brev, din ålder ska vara mellan 30 och 50, gärna med foto.

Ofullständiga svar bearbetas tyvärr inte.

************

Varmt välkommen med din ansökan till arbete@saand.se , ange Boxholm som referens