SAAND blir valbar hemtjänstutförare i Salem 1 maj

Härom veckan nåddes vi av beskedet att SAANDs uppskattade hemtjänst kommer att erbjudas till Salems invånare. Förberedelserna inför uppstarten 1 maj är i full gång med rekrytering mm.

-Vårt mål med hemtjänsten är att skapa trygghet och kontinuitet, där så få personer som möjligt hjälper dig i ditt hem. Alltid med god kvalitet och med hjärtat i centrum.

När du väljer SAAND som utförare får du en samordnare som kontaktar dig inom några dagar. Tillsammans utformar ni hjälpinsatsen utifrån ditt beslut från kommunen och utifrån dina behov och önskan. Samordnaren är den person som du kan vända dig till med eventuella frågor och funderingar runt din hemtjänst.

-Vårt mål är alltid en professionell och personlig omvårdnad på dina villkor. Vi sätter dig och personalen i fokus. Trivs personalen, trivs du. Trivs du, trivs personalen!

Vi strävar alltid efter anpassa hemtjänstpersonalen utifrån dina språkönskemål.

Hemtjänst i hela kommunen

Har du några frågor eller funderingar kring SAANDs hemtjänst i Salem Kommun är du varmt välkommen att kontakta Josefin Sjöström på 08-532 227 52 eller josefin.sjostrom@saand.se 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *