Samordnare till SAAND Service & Omsorg Södertälje hemtjänst

SAAND hemtjänst och personlig assistans

Vill Du arbeta i företaget med det stora hjärtat? Sätter Du människan och kvaliteten i centrum? Då är Du välkommen till oss på SAAND Service & Omsorg AB!

I december 2022 startar vi upp hemtjänst Södertälje!

SAAND Service & Omsorg AB är verksamma inom hemtjänst, personlig assistans, ledsagning samt hushållsnära tjänster. Vi har idag kontor i Linköping, Botkyrka, Eskilstuna, Köping, Västervik, Värmdö och Örebro med huvudkontoret i Linköping.

Rollen som samordnare hos oss

Som samordnare inom SAAND Service & Omsorg är du en mycket viktig lagspelare i verksamheten och är verksamhetschefens högra hand.

De prioriterade samordnaruppgifterna är schemaplanering, personalbemanning och uppföljning av utfört arbete. Du måste kunna hantera många bollar i luften samtidigt. Samordnaren är en viktig länk i kontakter med handläggare, uppdragsgivare, hemsjukvård och andra externa aktörer. Som samordnare följer du fastställda rutiner och processer i kvalitetsledningssystemet och företagets värderingar samt ser till att vi arbetar enligt dessa.

Kvalifikationer

För att klara av arbetsuppgifterna ser vi gärna att du har undersköterskeutbildning men gärna högskoleutbildning. Du har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt har god datorvana. Vi ser gärna att du har erfarenhet av hemtjänst. Meriterande är om du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Körkort är ett krav.

Din profil

Vi ser att du är strukturerad och positiv person som kan skapa delaktighet och förtroende i personalgrupperna. Du är också en ansvarsfull person med hög drivkraft som arbetar lika bra självständigt som i team.

Vidare vill vi att du är:

  • Stresstålig: Vana att hantera många bollar i luften samtidigt. Lugn och stabil i stressade situationer. Prioriterar rätt frågor trots att det händer mycket runt omkring.
  • Lösningsfokuserad: Se varje fråga som dyker upp som en möjlighet att lösa. Göra det lilla extra som krävs för att hålla god kvalitet.
  • Kommunikativ: Vara lyhörd och säkerställa att budskapet har gott fram till såväl uppdragsgivare, anhöriga och medarbetare.
  • Flexibel: Kunna anpassa sig till nya situationer och ingångsvärden för att sedan kunna ta beslut.

Övrig information

Vi erbjuder provanställning som går över i tillsvidaretjänst alternativt visstidsanställning på heltid eller enligt överenskommelse. Arbetstiden är förlagd på dagtid.

Sista ansökningsdag 30 september. Ansök via mail sodertalje@saand.se

 Varmt välkommen med din ansökan!