Samordnare, Västervik

SAAND hemtjänst och personlig assistans

Rollen som samordnare hos oss

Som samordnare inom SAAND Service & Omsorg är du en mycket viktig lagspelare i verksamheten och är verksamhetschefens högra hand.

De prioriterade samordnaruppgifterna är schemaplanering, personalbemanning och uppföljning av utfört arbete. Du måste kunna hantera många bollar i luften samtidigt. Samordnaren är en viktig länk i kontakter med handläggare, uppdragsgivare, hemsjukvård och andra externa aktörer. Som samordnare följer du fastställda rutiner och processer i kvalitetsledningssystemet och företagets värderingar samt ser till att vi arbetar enligt dessa.

Kvalifikationer

För att klara av arbetsuppgifterna ser vi gärna att du har undersköterskeutbildning men gärna högskoleutbildning. Du har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt har god datorvana.

Erfarenhet av hemtjänst och planering är ett krav och även körkort.

Din profil

Vi ser att du är strukturerad och positiv person som kan skapa delaktighet och förtroende i personalgrupperna. Du är också en ansvarsfull person med hög drivkraft som arbetar lika bra självständigt som i team.

Vidare vill vi att du är:

  • Stresstålig: Vana att hantera många bollar i luften samtidigt. Lugn och stabil i stressade situationer. Prioriterar rätt frågor trots att det händer mycket runt omkring.
  • Lösningsfokuserad: Se varje fråga som dyker upp som en möjlighet att lösa. Göra det lilla extra som krävs för att hålla god kvalitet.
  • Kommunikativ: Vara lyhörd och säkerställa att budskapet har gott fram till såväl uppdragsgivare, anhöriga och medarbetare.
  • Flexibel: Kunna anpassa sig till nya situationer och ingångsvärden för att sedan kunna ta beslut.

Övrig information

Tjänsten är till att börja med 50%.

I tjänsten ingår även att kunna gå in som omvårdnadspersonal vid enskilda tillfällen.

Vi erbjuder provanställning som går över i tillsvidaretjänst alternativt visstidsanställning på deltid. Arbetstiden är förlagd på dagtid.

Skicka gärna in din ansökan redan idag till anna.nilsson@saand.se då rekrytering sker fortlöpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *